Chokolade negle til hele efteråret - jeg er vild med det!

Hej med dig!

Efteråret er så småt begyndt at gøre sit indtog, og selvom jeg er lidt ked af at sige farvel til sommeren, er der én ting, der altid får mig i godt humør i denne årstid: de skønne efterårsfarver og selvfølgelig de kommende julefrokoster. Og i år har jeg fundet den perfekte gel lak farve til at matche både efterårets nuancer og julehyggen. Den hedder "Chocolat Fudge" fra BioSculpture, og den er helt fantastisk i sin farvetone!

"Chocolat Fudge" er en dyb let støvet, rig brun farve, der minder mig om varm kakao på en kold efterårsdag. Denne farve er simpelthen uimodståelig og passer perfekt til årstidens skiftende farveskala. Jeg elsker at bruge den på mine negle, da den tilføjer en varm, hyggelig følelse til min hverdag.

Det bedste ved "Chocolat Fudge" er, at den fungerer både til hverdag og til mere formelle begivenheder som julefrokoster. Jeg har allerede planlagt mine outfits til de kommende fester, og denne gel lakfarve er en absolut must-have. Den ser lige så smuk ud sammen med en chunky striktrøje som med en elegant festkjole. Det er den ultimative alsidige farve.

En anden fantastisk ting ved BioSculpture's gel lakker er deres holdbarhed. Jeg kan have "Chocolat Fudge" på mine negle i uger uden, at den skaller eller mister sin glans. Det er så dejligt at vide, at mine negle ser fantastiske ud hele efteråret og gennem hele julesæsonen.

Så uanset om du planlægger at gå på shoppingtur i efterårets farverige blade eller deltage i julefrokoster og festligheder, kan jeg varmt anbefale at prøve min nye farve "Chocolat Fudge." Denne farve er den perfekte følgesvend til de kommende måneder, og du vil helt sikkert få masser af komplimenter for dine smukke negle.

Lad os tage imod efteråret med stil og glæde os til de skønne julefrokoster med denne skønne gel lakfarve. Hvad er dine yndlingsfarver til efteråret, og hvordan forbereder du dig på julesæsonen? Del dine tanker med mig i kommentarerne nedenfor!

Husk du kan booke tid til flotte gel lack negle med og uden forstærkning,  her på min side. Alle behandlinger foretages i Hørsholm

Tak fordi du læste med, og husk at forkæle dig selv med lidt neglepleje i denne sæson!

Kærlig hilsen Sabrina

Gel lack i støvet brun

Tilbage til blog