Brug fornuften når du vælger negle salon (eller hjemmeprodukt)


Gele negle har været et populært valg inden for skønhedsverdenen i årevis. De giver holdbare og smukke negle, men der er nogle skjulte farer ved visse ingredienser, der bruges i traditionelle gel-formler. To af de mest bekymrende ingredienser er HEMA og DI-Hema som man desværre for nyligt også har haft meget fokus på i hjemme gele produkter.

Hvad er HEMA og DI-Hema?

HEMA (2-Hydroxyethyl Methacrylate) og DI-Hema (Di-Hydroxyethyl Methacrylate) er to kemikalier, der ofte findes i gel-negleprodukter. Disse stoffer er polymerer, der hjælper med at skabe den hærdende effekt, der gør gelen stærk og holdbar.

Hvorfor er de skadelige?

Desværre er både HEMA og DI-Hema kendt for at forårsage en række negative bivirkninger og kan være skadelige for både neglene og sundheden generelt. Disse stoffer kan forårsage allergiske reaktioner, herunder rødme, kløe, hævelse og endda blærer på huden omkring neglene. Langvarig eksponering for disse kemikalier kan også forårsage kroniske helbredsproblemer og endda negleskader på lang sigt.

Biosculpture: Et Sundere Alternativ

I jagten på smukke negle uden sundhedsrisici er Biosculpture blevet anerkendt som et sundere alternativ til traditionelle gele negle. Biosculpture er en form for gele, der er designet til at være mere skånsom for både neglene og brugeren.

Og Biosculpture adskiller sig fra traditionelle gele negle på flere måder:

1. Fri for de 10 mest skadelige kemikalier: Biosculpture-geléer er formuleret uden brug af skadelige kemikalier som HEMA og DI-Hema, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner og andre bivirkninger.

2. Åndbar: Biosculpture-geléer tillader neglene at ånde, hvilket hjælper med at forhindre skader og svaghed, der kan opstå med traditionelle geler, der forsegler neglene helt.

3. Holdbarhed: På trods af at være skånsomme, er Biosculpture-geléer stadig meget holdbare og kan give smukke negle i lang tid.

Konklusion

Når det kommer til at vælge den rigtige type neglebehandling, er det vigtigt at være opmærksom på ingredienserne og deres potentielle sundhedsmæssige risici. Mens traditionelle gele negle kan være smukke, er de skadelige ingredienser som HEMA og DI-Hema en bekymring for mange.

Biosculpture tilbyder et sundere alternativ, der stadig giver holdbare og smukke resultater uden at gå på kompromis med sundheden. Ved at vælge biosculpture kan du nyde smukke negle uden bekymring for skadelige bivirkninger.

Husk altid at konsultere en professionel negletekniker for at få rådgivning om den bedste behandling til dine negle og personlige behov.

Dit helbred og velvære bør altid være i første række, selv når det kommer til skønhedsrutiner.

Tilbage til blog